broditcenter logo

Voor 16:00 besteld,
volgende dag thuis bezorgd (indien voorradig)

Contact

Broditcenter.nl is sinds 2009 de online specialist op het gebied van Brodit producten en mobiele accessoires. Door goede contacten met diverse internationale fabrikanten en leveranciers zijn wij in staat interessante producten te leveren voor scherpe prijzen. Wij kopen direct in bij de officiële distributeurs van de verschillende merken die wij voeren, onder meer Brodit, Krusell, Kuda, HR Richter en Qstarz. Wij streven ernaar om met ons innovatieve webshop, kwalitatieve producten, goede service en snelle leveringen een uitstekende online winkelervaring te geven.

Een groot gedeelte van de producten op onze website is uit voorraad leverbaar. Bestellen is alleen mogelijk via onze website. Voor levering uit voorraad geldt in principe vandaag voor 16.00 uur besteld, eerst volgende werkdag geleverd! Verzending geschiedt per PostNL.

Postadres:

    Broditcenter
    Postbus 60169
    1320 AE Almere
    Tel: 036-8453437
    Fax: 087-7845437
    Email: info@broditcenter.nl
    BTW# - NL100672383B01


De klantenservice is tussen 10.00 uur en 16.00 uur telefonisch bereikbaar. Tussen dezelfde uren is het mogelijk om vragen te stellen via de chat, mail, Twitter of Facebook. Buiten deze tijden kunt u ons uiteraard ook benaderen. Dat kan via vele verschillende manieren. De contact formulier op de site, bericht via de chat, een email, een tweet of een facebook bericht. Op deze berichten kunnen wij ook buiten de aangegeven tijden reageren. Doorgaans krijgt u binnen een werkdag reactie. Mocht u bellen tussen 10.00 uur en 16.00 uur en u krijgt even niemand te pakken. Stuur ons een berichtje en wij bellen u zo snel mogelijk weer terug.

 

Contact formulier

*Verplichte velden

Vul je naam in Vul de juiste e-mailadres in Vul een bericht in
vul de captcha code in