broditcenter logo

Voor 16:00 besteld,
volgende dag thuis bezorgd (indien voorradig)

Verzending & Bezorging

  • Hoe snel wordt een bestelling geleverd?

    Iedere dag van maandag tot en met vrijdag leveren wij de bestellingen tot 16.00 uur uit. Indien een product niet op voorraad is, dan bellen wij u op om u te informeren over de status. Wellicht is er een alternatief voor uw bestelling en in het uiterste geval zou u het nog kunnen annuleren. Liever niet natuurlijk, want wij zijn u graag van dienst!

  • Ik kan een artikel niet vinden, hoe weet ik zeker of het besteld kan worden?

    Wanneer u een gewenste artikel niet kunt vinden om wat voor reden dan ook. Dan verzoeken wij u om ons te benaderen. Wij zullen gelijk met u meekijken wat de reden is en of u het alsnog kunt bestellen. Het kan namelijk voorkomen, dat bij Brodit producten betreft een houder voor een nieuwe toestel of een Proclip voor een nieuwe auto. In zo'n situatie vernemen wij het graag en kunnen wij u informeren, zodra er meer bekend is. Ons telefoonnummer is 036-8453437 en mailen kan naar klantenservice@broditcenter.nl

  • Wanneer krijg ik de track en trace link van mijn bestelling?

    Dagelijks na 16:00 uur beginnen wij met het verwerken van de bestellingen die gereed staan om te versturen. Tussen 17:00 uur en 18:00 uur worden de emails met de track en trace links automatisch verstuurd. Zodoende worden de pakketjes in Nederland en Belgie met 1 werkdag bezorgd. 

Terug