Contact

Broditcenter.nl is sinds 2009 de online specialist op het gebied van Brodit producten, mobiele en auto accessoires. Door goede contacten met diverse internationale fabrikanten en leveranciers zijn wij in staat interessante producten te leveren voor scherpe prijzen. Wij kopen direct in bij de officiële distributeurs van de verschillende merken die wij voeren, onder meer Brodit, Krusell, Kuda, Otterbox en Qstarz. Wij streven ernaar om met ons innovatieve webshop, kwalitatieve producten, goede service en snelle leveringen een uitstekende online winkelervaring te geven.

Een groot gedeelte van de producten op onze website is uit voorraad leverbaar. Bestellen is alleen mogelijk via onze website. Voor levering uit voorraad geldt in principe vandaag voor 16.00 uur besteld, eerst volgende werkdag geleverd! Verzending geschiedt per PostNL.

Postadres:

    Broditcenter
    Transistorstraat 151
    1322 CN Almere
    Tel: 036-8453437
    Fax: 087-7845437
    Email: [email protected]
    BTW# - NL001380509B28


De klantenservice is bereikbaar tussen 08.00 uur en 22.30 uur via de chat voor al uw vragen. Telefonisch staan wij u graag te woord tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Via de chat, mail, Twitter of Facebook is dat vanzelfsprekend 24 uur!  Doorgaans zult u uiterlijk met een paar uur een reactie krijgen. Buiten deze tijden zijn wij ook beschikbaar voor vragen, dan krijgt u vlot een reactie. U kunt ons bereiken via het contactformulier op de site, bericht via de chat, een email of een bericht via één van de sociale media kanalen.

Via instagram en onze multimedia pagina hebben wij nog wat informatieve videotjes staan met betrekking tot Brodit en de webshop.

Wij proberen zo veel mogelijk direct bereikbaar te zijn. Helaas kunnen wij niet altijd 24/7 direct reageren op een vraag, maar het scheelt weinig. Mochten wij via de chat niet direct kunnen reageren, stuurt u dan gerust een mailtje met uw vraag of terugbel verzoek. 

* Verplichte velden