Verzending & Bezorging

 • Hoe snel wordt een bestelling geleverd?

  Iedere dag van maandag tot en met vrijdag leveren wij de bestellingen tot 16.00 uur uit. Uiteraard proberen wij uw bestelling altijd zo snel mogelijk te versturen. Het probleem met voorraad is dat het uitverkocht kan raken. Mocht u het dringend nodig hebben, stuur een mail naar [email protected] met uw vraag/verzoek dan kunnen wij uw order inhoudelijk beoordelen en reageren. 

  Voor de snelste leveringen bent u bij ons op het juiste adres. Sneller kan niet! Tenzij het bij ons uitverkocht raakt en heel toevallig elders op voorraad ligt. Wij hanteren een voorraad status die voor 90% kloppend zal zijn met de realiteit. Immers de verkopen gaan door en komt regelmatig voor dat er meerdere van een artikel besteld worden, waardoor het uitverkocht kan raken. 

  Bij een uitverkocht item, duurt het doorgaans niet langer dan twee weken. Dit is in de meeste gevallen de worst case scenario. Met 2x per week een levering van Brodit producten zijn wij in staat om als snelste uw bestelling te leveren. Immers wij begrijpen de enthousiasme en het ongeduld om gebruik te maken van de fantastische producten van Brodit. 

 • Ik kan een artikel niet vinden, hoe weet ik zeker of het besteld kan worden?

  Wanneer u een gewenste artikel niet kunt vinden om wat voor reden dan ook. Dan verzoeken wij u om ons te benaderen. Wij zullen gelijk met u meekijken wat de reden is en of u het alsnog kunt bestellen. Het kan namelijk voorkomen, dat bij Brodit producten betreft een houder voor een nieuwe toestel of een Proclip voor een nieuwe auto. In zo'n situatie vernemen wij het graag en kunnen wij u informeren, zodra er meer bekend is. Ons telefoonnummer is 036-8453437 en mailen kan naar [email protected]
 • Wanneer krijg ik de track en trace link van mijn bestelling?

  Dagelijks na 16:00 uur beginnen wij met het verwerken van de bestellingen die gereed staan om te versturen. Tussen 17:00 uur en 18:00 uur worden de emails met de track en trace links automatisch verstuurd. Zodoende worden de pakketjes in Nederland en Belgie met 1 werkdag bezorgd. 

Terug