Over ons

Broditcenter.nl is sinds 2009 de online specialist van Brodit producten, mobiele en auto accessoires. Door goede contacten met diverse internationale fabrikanten en leveranciers zijn wij in staat interessante producten te leveren voor scherpe prijzen. Wij kopen direct in bij de officiële distributeurs van de verschillende merken die wij voeren, onder meer Brodit, Krusell, Otterbox, Kuda en Qstarz. Wij streven ernaar om met ons innovatieve webshop, kwalitatieve producten, goede service en snelle leveringen een uitstekende online winkelervaring te geven. 

Een groot gedeelte van de producten op onze website is uit voorraad leverbaar. Bestellen is alleen mogelijk via onze website. Voor levering uit voorraad geldt in principe vandaag voor 16.00 uur besteld, eerst volgende werkdag geleverd! Verzending geschiedt per PostNL.

Voor vragen, onduidelijkheden, aanvragen verzoeken wij u om via de mail aan ons te richten. De meest voorkomende vragen hebben wij verwerkt op faq pagina en bovendien hebben wij middels de multimedia pagina één en ander in beeld gebracht voor de duidelijkheid. 

Wij danken u voor uw interesse en beantwoorden graag al uw vragen via de mail. 

Product gerelateerde vragen en alle andere vragen - [email protected]

B2B aanvragen - [email protected]


Postadres:

Broditcenter
Transistorstraat 151
1322 CN Almere
Tel: 036-8453437
Email: [email protected]
BTW# - NL001380509B28 - BE0769381531
KVK# - 52958299