Over ons

Broditcenter.nl is sinds 2009 de online specialist van Brodit producten, mobiele en auto accessoires. Door goede contacten met diverse internationale fabrikanten en leveranciers zijn wij in staat interessante producten te leveren voor scherpe prijzen. Wij kopen direct in bij de officiële distributeurs van de verschillende merken die wij voeren, onder meer Brodit, Krusell, Kuda, HR Richter en Qstarz. Wij streven ernaar om met ons innovatieve webshop, kwalitatieve producten, goede service en snelle leveringen een uitstekende online winkelervaring te geven.

Een groot gedeelte van de producten op onze website is uit voorraad leverbaar. Bestellen is alleen mogelijk via onze website. Voor levering uit voorraad geldt in principe vandaag voor 16.00 uur besteld, eerst volgende werkdag geleverd! Verzending geschiedt per PostNL.

De klantenservice is bereikbaar tussen 08.00 uur en 22.00 uur via de chat voor al uw vragen. Telefonisch staan wij u graag te woorden tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Via de mail, Twitter of Facebook is dat vanzelfsprekend 24 uur! Op onze instagram pagina hebben wij nog informatieve posts staan met betrekking tot Brodit. Doorgaans zult u uiterlijk met een paar uur een reactie krijgen. Buiten deze tijden zijn wij ook beschikbaar voor vragen en zult u zo snel mogelijk een reactie krijgen. U kunt ons bereiken via het contactformulier op de site, bericht via de chat, een email, een tweet of een facebook bericht.

Wij proberen zo veel mogelijk direct bereikbaar te zijn. Helaas kunnen wij niet altijd 24/7 direct reageren op een vraag, maar het scheelt weinig. Mochten wij via de chat niet direct kunnen reageren, dan is het beste dat u een mailtje stuurt of iets later nog eens probeert. 

Wij danken u voor uw interesse en beantwoorden graag al uw vragen. 


Postadres:

Broditcenter
Postbus 60169
1320 AE Almere
Tel: 036-8453437
Fax: 087-7845437
Email: info@broditcenter.nl
BTW# - NL100672383B01
KVK# - 52958299