Retourneren

 • Ik wil mijn product retourneren, wat moet ik doen?

  U kunt het product indien onbeschadigd (niet gebruikt) binnen 14 dagen na ontvangst terug sturen. Gelieve het product compleet met verpakking (in goede staat) gefrankeerd terug te sturen naar ons adres. Klik hier voor ons retourformulier. Ook wanneer een product specifiek wordt besteld, speciaal wordt gemaakt, dan is het niet mogelijk om deze te retourneren. Dit betreft vaak Proclips die voor oudere modellen bedoeld zijn, Britse Proclip modellen en/of houders voor relatief oudere apparaten. 

  Ter informatie, wanneer er in de Proclip is geschroefd, dan heeft het geen zin om de Proclip te retourneren. De producten moeten in nieuwstaat zijn. Dichtnieten van de verpakking is niet noodzakelijk. Graag wel de verpakking en inhoud compleet meesturen. 

 • Wanneer kan ik een product niet meer terug sturen?

  Als het product beschadigd is. Als u het al langer dan 14 dagen in uw bezit hebt. Als u het al hebt gebruikt. Wij verkopen namelijk enkel en alleen nieuwe producten! Geen 2e hands.
 • Hoe snel krijg ik mijn geld terug na retournering?

  Direct na het verwerken van uw retourzending wordt het bedrag terugbetaald. U kunt wat dat betreft een periode van maximaal 5 dagen aanhouden.
Terug