Selecteer uw apparaat

Selecteer uw voertuig


Voer hier artikelnummer of zoekterm in

Wat is Brodit? (klik op het filmpje voor toelichting)

Brodit houder breedte 62-77mm dikte 12-13mm

Reviews(3)

15-01-2017, 21:29

Inmiddels de derde Brodithouder. Eerst voor een HTC, later voor een samsung s4 en nu voor een S7. De HTC en S4 hadden perfecte pasvorm. Ik heb nu de S7 echter in een Spigen Neo Hybrid bumber geplaatst. Hier dus deze universele houder voor aangeschaft.

Positief: De manier van verstellen in de breedte werkt gemakkelijk. Twee schroefjes losdraaien. Telefoon erin. Even stellen en terug vastdraaien. Makkelijker kan niet.

Negatief: Mijn telefoon is nu inclusief bumber 11 mm dik. Daar zit het probleem. Hij valt binnen de opgegeven dikte die Brodit aangeeft nl 9 - 13 mm. Echter als de telefoon in de houder is geplaatst is er zeker 0,5 cm speling. Zet je de telefoon aan met de knop aan de voorkant in het midden onderaan merk je dat de telefoon maar wankel in de houder staat. Ik ga proberen aan de achterkant een opvulplaatje in de houder te plakken. Dan kan je de telefoon niet meer naar achter duwen. Sluit me aan bij de 2 eerdere reacties. Een iets hoger ruggedeelte kan de stevigheid ten goede komen

Algemene beoordeling: empty starempty star (6 / 10)


22-10-2014, 14:29

Degelijk product. waar voor je geld.

Positief: Stevig en duurzaam

Negatief: Het rug gedeelte vanm deze algemene houder mag wat langer zijn want bij wat grotere telefoons geeft dat meer stevigheid.

Algemene beoordeling: empty star (8 / 10)


03-06-2014, 08:03

Bij het product staat aangegeven dat deze voor telefoons van 9 tot 13mm is. Mijn telefoon de galaxsy s4 active heeft een dikte van 11mm en pas toch niet. De telefoon kan naar voor en naar achte bewegen in de houder. Dat is eigenlijk best onhandig. Ik raad dus een maatje kleiner aan als je telefoon afgeronde hoeken heeft.

Positief: Goed stevig product.

Negatief: Mijn telefoon met dikte van 11mm is eigenlijk te dun voor deze houder.

Algemene beoordeling: empty starempty star (6 / 10)


Schrijf een review

* Verplichte velden

Uw e-mailadres wordt niet zichtbaar op de website