Selecteer uw apparaat

Selecteer uw voertuig


Voer hier artikelnummer of zoekterm in

Wat is Brodit? (klik op het filmpje voor toelichting)

Brodit houder verstelbaar 75-89/14-16mm bxd

Reviews(9)

14-01-2022, 18:30

Top! Nooit meer wat anders. Prijs is hoger dan veel andere houders. Maar dit zit tenminste degelijk vast. Als je nog twijfelde.. niet doen!

Positief: Zit stevig vast.

Negatief: Nvt. Prijs.. maar ja. Dat is het wel waard.

Algemene beoordeling: (10 / 10)


14-01-2022, 13:25

Top! Nooit meer wat anders. Prijs is hoger dan veel andere houders. Maar dit zit tenminste degelijk vast. Als je nog twijfelde.. niet doen!

Positief: Zit stevig vast.

Negatief: Nvt. Prijs.. maar ja. Dat is het wel waard.

Algemene beoordeling: (10 / 10)


02-07-2020, 13:23

Ik had een setje besteld voor een vw up in combinatie met een samsung s7. Het was in 5 minuten geïnstalleerd en werkt prima. Ook het bestellen ging soepel, de spullen werden snel geleverd

Positief: handig dat het goed passende spullen zijn voor de auto en telefoon die je hebt!

Negatief: niets

Algemene beoordeling: (10 / 10)


20-03-2020, 13:09

De houder heb ik zodanig ingesteld dat ik mijn Galaxy A50 er met een geopend booklet-type hoesje in kan schuiven. Enige handigheid is vereist maar tot nu toe gaat het prima.

Algemene beoordeling: empty star (8 / 10)


10-06-2016, 13:21

Vind het Brodit systeem perfect. Heb net weer nieuwe (grotere) universele houders aangeschaft ivm de aanschaf van een nieuwe (en ook grotere) telefoon. Nieuwe houders waren binnen een minuut weer bevestigd op de bestaande Brodit clips.

NB, bookcase telefoonhoesjes passen niet in de houder, ik gebruik daarom altijd alleen flipcase hoesjes.

Positief: Kwaliteit, verstelbaarheid en universele karakter.

Negatief: Geen.

Algemene beoordeling: empty star (8 / 10)


13-08-2015, 09:51

Perfect! Al eerder had ik een Brodit Pro clip met een verstelbare houder geplaatst in mijn Toyota Yaris waar ik ontzettend tevreden mee was. Maar vanwege de aanschaf van een veel groter (en bredere) smartphone met cover was ik genoodzaakt om een andere houder te plaatsen. De omwisseling van de houders op de bestaande Pro clip is supergemakkelijk. Ik ben er van overtuigt dat ik weer lang plezier van deze houder zal hebben.

Algemene beoordeling: (10 / 10)


29-06-2015, 12:51

Ik was op zoek naar een houder waar ik mijn telefoon inclusief beschermhoes makkelijk en stevig in vast kon zetten. Al eerdere ervaringen gehad met brodit houders en altijd goed bevallen.
Ook nu weer een prima product. Even een kwestie van de oude houder er af en de nieuwe erop. Instellen op de juiste breedte was een paar keer proberen, maar nu het goed ingesteld staat, zit de telefoon goed stevig in de houder (zelfs als je, zoals ik, de houder 90 graden gedraaid gebruikt).

Als ik één puntje van kritiek moet noemen dan zou ik zeggen dat het prettig zou zijn als er een soort vilt laagje zou zitten om de grote achterplaat waar je de telefoon tegenaan schuift. Ondanks dat het prima is afgewerkt krijg je op een metalen telefoon toch last van krassen.

Positief: Na wat instellen past de telefoon prima, en wordt er stevig in vast gehouden.

Negatief: De (hard) plastic achterplaat waar je de telefoon tegenaan schuift kan bij een telefoon met metalen behuizing voor wat zichtbare krassen zorgen.

Algemene beoordeling: (10 / 10)


29-03-2015, 11:57

Ik gebruik deze verstelbare houder in combinatie met mijn HTC M8 . Om dit toestel heb ik permanent een beschermcase zitten en het past perfect . 1 goede tip gebruik bv meubelvilt om de ruimte achter het toestel en houder op te vullen .
In combinatie met een Broditclip voor de , in mijn geval Mercedes Citan , heb je een perfecte solide , zonder hinderlijke trillingen , zeer net uitziende houder voor je HTC phone en dat zonder zuignappen en schroeven in je dashbord

Positief: Alles gewoon een goed doordacht product

Algemene beoordeling: (10 / 10)


01-02-2015, 18:21

Het viel niet mee om een houder zonder zuignap of schroeven te vinden voor onze DS3. De Brodit houder was zeer eenvoudig op de Brodit Pro clip te monteren en voelt stevig aan. De houder is dus aangeschaft samen met een Pro clip van Brodit en het geheel is een zeer solide geheel om mijn telefoon in te houden tijdens het rijden. Geen geratel van plastic en breekbare onderdelen. Zeer aan te raden.


Schrijf een review

* Verplichte velden

Uw e-mailadres wordt niet zichtbaar op de website